Skofabriken Kavat Kavat Kavat Skofabriken Skofabriken Ab Ab Skofabriken Skofabriken Ab Kavat Ab Kavat zUAwgdAq

Een pakje versturen vergt de nodige zorg en voorbereiding. De juiste verpakking en levermethode kiezen, alles zorgvuldig inpakken, … het hoort er allemaal bij. Kun je ook fragiele pakketten versturen? Natuurlijk! Zolang je maar enkele voorzorgsmaatregelen in acht neemt. Ontdek hier hoe je een fragiel pakje het best verstuurt.

Welk materiaal kies je?

Gebruik altijd hoogkwalitatieve golfkartonnen dozenInstapper National Standard Exloo Schutrups Schoenen voor uw pakketten. Voor breekbare  inhoud raden we een dubbele wand of triwand aan. Vermijd het hergebruik van oude dozen omdat die een deel van hun stevigheid hebben verloren. Hoe weet je of een doos sterk genoeg is?

  • Raadpleeg de specificaties op de doos

    National Schutrups Instapper Standard Schoenen Exloo r07zqxrEw

    om een geschikte verpakking te selecteren voor het gewicht van je zending. Kies je ervoor om te verzenden in Vulc Gympen Smash Puma amp; Modieuze Sneakers Heren F5RvnxCqw? Dan krijg je er een stevige DHL-doos bij!

Hoe vul je de doos?

Probeer de doos altijd helemaal te vullen. Heb je nog veel plaats over? Kies dan voor een kleinere verpakking. Dozen die niet helemaal vol zijn, kunnen namelijk instorten, terwijl overvolle dozen dan weer kunnen barsten. Voorkom dit door een doos met de juiste maat voor je inhoud te kiezen. Enkele onmisbare tips:

  • Vul de lege ruimtes Bij Topshoe Schoenen Shoes Aqa nl Online a4qtnwwp1in de verpakking volledig op (met bijvoorbeeld piepschuim om schade te beperken.
  • Wanneer je meerdere artikelen in één verpakking verzendt, verpak dan elk artikel apart en gebruik tussenschotten.

H-taping

Nog een laatste, niet onbelangrijk detail: Dicht de naden van je verpakking op de juiste manier af door gebruik te maken van de H-taping methode: